Välkommen till Konsultbuketten

Här hittar du ett gäng kunniga och effektiva specialister som syr ihop den lösning du behöver. Konsultbuketten tänjer på branschgränserna. Många nischer. Spännande kombinationer. Inga onödiga begränsningar, och mycket utveckling – för individer, grupper och organisationer.

Läs mer

Vi hör inte bara vad du säger, vi förstår vad du menar

Erfarenhet ger trygghet och flexibilitet. Kundernas behov styr vår insats, liten som stor. Låt oss ta ett förutsättningslöst möte och se hur vi kan hjälpa dig.

Läs mer
Läs mer

Vad är det du egentligen vill säga?

Du får hjälp att hitta kärnan i ditt budskap och att berätta din berättelse. Vi trattar ner, ringar in, strukturerar och formulerar. Det blir tydligt, attraktivt och inspirerande.

Hör av dig för smått och stort! Allt från presentationer till böcker.

Läs mer
Läs mer

Den lyhörda dialogen

Oavsett om uppdraget är psykoterapi, att stärka en grupp, coacha en chef, skriva en text, leda en process eller kanske att analysera ett problem så är den lyhörda dialogen grunden. Det handlar dels om vår personliga inställning men det handlar minst lika mycket om djup kunskap och lång erfarenhet. Läs mer om olika uppdrag och hör gärna av dig så får du veta mer.

Läs mer
Läs mer KonsultSvan
Notis

Så ger du feedback

Hur ser andra på dig och hur ser du på andra? Det är ofta svårt att ge och att ta emot feedback på jobbet. Vår…

Läs mer
Notis

Inkluderande arbetskultur

Attraktiva arbetsgivare har interna kulturer där människor trivs och växer, och förstår hur de kan bidra till arbetsplatsens mål. Allt fler organisationer ser behovet av…

Läs mer
Läs mer
Notis

Certifiering för GDQ

Nu har vi certifiering för GDQ. Det är ett mätinstrument för att utvärdera en grupps effektivitet och produktivitet. Att använda GDQ i grupputveckling leder till effektiva…

Läs mer